www.citydekor.hu
City Dekor Kft.
tel./fax. +36 1 707 6484
 
Céginfó

A közterületi reklámok ébredésekor a Magyar Hirdetőben tanultuk meg a szakma rejtelmeit. 1990-ben megalapítottuk a közterületen később legendássá vált Média Szerviz Bt.-t. 10 év elteltével ügyfeleink megnövekedett igénye miatt átalakítottuk cégünk formáját, szerkezetét, így alakult meg a City Dekor Kft.

Közreműködésünkkel született meg az első, teljesen bedekorált villamos (akkor még címfestéssel), nem kis feltűnést keltve a Nagykörúton közlekedők körében. De számtalan járműreklám kampány fűződik a nevünkhöz, egy-egy kampányban akár 100 BKV-jármű teljes oldalfelületének igénybevételével.

Dekoráltuk a főváros fűútvonalait nagy méretű úttest feletti reklámzászlókkal. Ezek közül még biztosan sokan emlékeznek rá, ahogy az Oroszlánkirály fentről figyelte a forgalmat, vagy amikor az Andrássy útra kifeszítettük Björn Borg óriási méretű alsónadrágját.
Az utak fölött átívelő közúti és vasúti hidakra, valamint útirányjelző táblák hátoldalára ízléses reklámtáblákat helyeztünk el, sajnos ezeket ma már nem engedélyezik közlekedésbiztonsági okok miatt. Akkoriban még a nagy méretű utcai reklámokat nem az építkezési hálók, hanem a tűzfalreklámok jelentették, melyek közül többnek a megvalósításában vettünk részt. (Sajnos mára ezek többségét már beépítették.)

A rendszerváltást követően az újonnan alakuló kisvállalkozások megnövekedett igényeinek kielégítésére hoztunk létre egy újfajta reklámeszközt a metró aluljárókban, a fali posztereket.

A kor elvárásainak megfelelve később ezeket a nem világító posztereket folyamatosan lecseréltük figyelemfelkeltőbb, korszerűbb világító reklámtáblákra: Fényposztereink leginkább a közeli üzletek, szolgáltatások részére nyújtanak útbairányítást, a citylight táblákon pedig bővebb tartalom közölhető, ill. azok kampányokhoz is csatlakoztathatók.
Szintén a gyalogos aluljárókban, a lépcsőlejáratok fölötti homlokzatokra is telepítettünk világító reklámtáblákat a legforgalmasabb belvárosi helyszíneken. Így mindenképpen kontaktusba kerül valamelyik reklámfelületünkkel az aluljárókban naponta megforduló több százezer utas a metróba be- és kifelé haladva. Szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy reklámtábláinkkal javítunk az aluljárók ingerszegény esztétikai állapotán. A lépcső fölötti fényposztereinkkel pedig – azáltal, hogy bevilágítják az egész lejáratot – biztonságosabbá tesszük a gyalogosok esti közlekedését.

Az autós célcsoport elérésére kínáljuk a forgalmas útvonalakon felállított 4 oldalas forgó, világító reklámóráink felületeit.

Folyamatosan fejlesztjük technikai hátterünket mind a reklámanyagok előállítása (nyomtatás), mind pedig az egyedi világító reklámtáblák gyártása terén (ledes megvilágítás).

Hozzáértésünkkel, tapasztalatunkkal kivívtuk partnereink elismerését, ezt bizonyítja a számtalan állandó és visszatérő megrendelőnk, akikkel jó együttműködést és tartós munkakapcsolatot sikerült kiépíteni. Ehhez nagyban hozzájárult rugalmasságunk, megbízhatóságunk és szakértelmünk, melyekről a leendő partnereink is megbizonyosodhatnak.

A Főváros elkezdte és ütemezetten végzi az aluljárók felújítását, megszépítését (burkolatok, falak antigraffitys bevonása, bekamerázás), így a reklámtábláink esztétikusabb környezetben lesznek, az itt lévő hirdetések pedig még hatékonyabbak. A megújuló és biztonságosabb metró aluljárókban már érdemes lesz „roll-up”-os reklámberendezéseket is telepíteni, amit a közeljövőben tervezünk. A mozgásukkal figyelem felkeltőbbek lesznek a reklámok az eddigi megszokott, statikus felületektől, ugyanakkor - reményeink szerint - még kedvezőbb díjjal is tudjuk majd kínálni ezeket.

Várjuk az új 4-es metró vonalán létesülő aluljárók átadását, hogy még szélesebb körben tudjunk színvonalas megjelenést biztosítani minden kedves régi és új megrendelőnknek.
 
 
City Dekor Kft. Minden jog fenntartva!